Nokipannukahvit tai laavuruokailu Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Esittely

Törmälän loma- ja kurssikeskus sijaitsee Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla. Meiltä saat maittavan elämyksellisen ruokailun nokipannukahveineen tai nokipannukahvit vaikka nuotioletuilla tai makealla kahvileivällä Vuorikalajan laavulla. Laavulle on matkaa Etelä-Konneveden kansallispuiston parkkipaikalta noin 800 metriä helppokulkuista polkua. Järjestämme ruokailun tai kahvituksen toiveidenne mukaan.

Laavulta pääset suoraan Kalajan kierrokselle, joka on pituudeltaan 4,6 km. Meiltä saat halutessanne opastustetun kierroksen. Polun alkuosa kotalaavulle asti on helppokulkuista maastoa, mutta sieltä eteenpäin reitti on korkeuserojen vuoksi tasoltaan vaativa. Kiipeäminen Kalajavuoren huipulle on kuitenkin varmasti sen arvoista!
Ohjattu vaellus kansallispuistoon 100 €/ryhmä. Nokipannukahvit laavulla alkaen 5 €/henkilö. Laavuruokailu alkaen 15 euroa per henkilö.

Sijainti

Konnekoskentie 552 77700 Rautalampi

Elämyksen kesto

1-4 h

Henkilömäärä

2

Hinnoittelu

per hlö
5.00 €
Hinta määräytyy tarjoilujen mukaan. Ohjattu Kalajan kierros 100 euroa per ryhmä. Nokipannukahvit makealla alkaen 5 euroa per henkilö. Ruokailu laavulla alkaen 15 euroa per henkilö. Hinnat sisältävät Metsähallituksen laavunkäyttömaksun.   Ka

Aukioloajat

29.4

Lisäpalvelut

Ruoka ja juoma
Ravintola- tai pitopalvelu
Omat ruoat mahdolliset
A-oikeudet
Omat juomat sallittu
Kokous- / Kahvitarjoilu
Astiasto
Ravintola
Keäsäkahvila
Nuotiopaikka
Olemme avoinna kesällä joka päivä. Meiltä saat omassa keittiössä valmistettuja herkkuja nautittavaksi paikan päällä tai mukaan otettavaksi. Talvisin olemme avoinna tilauksesta sekä pienille että isommille ryhmille
Kokoustila ja tekniikka
WiFi
Videotykki tai vastaava
Äänentoistolaitteet
Videokonferenssivälineet
Fläppi-taulu
Muut palvelut
Sauna
Palju / poreallas
Uinti mahdollisuus
ranta
takkatupa
palju

Iso rantasauna, jossa kaksi erillistä osastoa.
Majoitusmahdollisuus
Mökki
Hotelli
Yhteistyökumppanin kautta
huoneistoja
mökkejä myös Etelä-Konneveden rannalla
aittamajoitus kesällä
Palaa hakutuloksiin