Forest Escape

Esittely

Forest Escape on metsässä järjestettävä aktiviteetiepeli. Peliä pelataan ryhmässä, jonka tavoitteena on selvittää metsän mysteeri tunnissa. Peli kysyy pulmanratkaisukyvyn ja loogisen ajattelun lisäksi rautaista ryhmähenkeä, minkä vuoksi peli soveltuu hienosti kaikenlaisille ryhmille, perheille ja kaveriporukoille.

Forest Escape -pelissä tarvita mitään erityistaitoja. Pelialueet ovat yleensä syvällä metsän siimeksessä, joten pelialueelle kävellään muutaman kilometrin matka. Varustuksena on säänmukainen vaatetus, sillä peli järjestetään täysin luonnon armoilla. Pelin ratkaisemiseksi voi käyttää vain pelialueelta löytyviä vihjeitä ja välineitä. Matkapuhelimet ja muut apuvälineet ovat kiellettyjä - jos peli ylipäätään satuttaisiin järjestämään mobiiliverkon piirissä.
 
Uskaltaudu seikkailuun!

Sijainti

Konnekoskentie 552 77700 Rautalampi

Elämyksen kesto

1,5 h

Henkilömäärä

2 - 8
Jos teillä on suurempi ryhmä kuin maximi kapasiteetti, yleensä toteutus voidaan tehdä useammassa osassa. Pyydä tarjous

Hinnoittelu

per hlö
20.00 €
Forest Escape -pelialueen käyttö ja pelissä tarvittava välineistö. Hintaan sisältyy kahvit makealle Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa pelin päätteeksi. Varaa itsellesi säähän soveltuva vaatetus ja paljon iloista mieltä!

AukioloajatOta rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta. Metsä on teille avoinna aina sopimuksen mukaan. Järjestämme kohteessa myös teemapäiviä, joiden tiedot löydät sivuiltamme. Tervetuloa!

Lisäpalvelut

Ruoka ja juoma
Ravintola- tai pitopalvelu
Omat ruoat mahdolliset
A-oikeudet
Omat juomat sallittu
Kokous- / Kahvitarjoilu
Astiasto
Ravintola
Keäsäkahvila
Nuotiopaikka
Olemme avoinna kesällä joka päivä. Meiltä saat omassa keittiössä valmistettuja herkkuja nautittavaksi paikan päällä tai mukaan otettavaksi. Talvisin olemme avoinna tilauksesta sekä pienille että isommille ryhmille
Kokoustila ja tekniikka
WiFi
Videotykki tai vastaava
Äänentoistolaitteet
Videokonferenssivälineet
Fläppi-taulu
Muut palvelut
Sauna
Palju / poreallas
Uinti mahdollisuus
ranta
takkatupa
palju

Iso rantasauna, jossa kaksi erillistä osastoa.
Majoitusmahdollisuus
Mökki
Hotelli
Yhteistyökumppanin kautta
huoneistoja
mökkejä myös Etelä-Konneveden rannalla
aittamajoitus kesällä
Palaa hakutuloksiin