Haluatko lisää näkyvyyttä ja asiakkaita

Lisää yrityksesi koulutuksia ja elämyksiä yhdistävään sivustoon.

Näkyyvyyttä ja asiakkaita

Näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

Saatte runsaasti valtakunnallista näkyvyyttä sekä uusia asiakkaita. Pääsette hyötymään kohdennetusta mainonnasta hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa ja tuhansissa mainosvies­teissämme.

Asiakasryhmät

Tavoitat oikeat ja tärkeät asiakasryhmät

Pääkohderyhmäämme ovat yritysasiakkaat, jotka haluavat valmiita kokonaisuuksia virkistyspäiviinsä. Sivusto palvelee loistavasti myös henkilöasiakkaita.

Hyödyt ja palvelut

Mitä hyötyjä ja palveluja asiakas saa?

Asiakas keskustelee aina suoraan palveluntarjoajan kanssa. Kustannukset ilman välikäsiä tai komissioita. Asiakkaan on helppo tehdä tarjouspyyntöjä kiinnostavista kokonaisuuksista ja löytää oikeat yhteystiedot.

Vaivatonta ja helppoa

Vaivatonta ja
helppoa

Liittyminen ja mukana oleminen on helppoa. Selkeä hinnoittelu -ilman komissioita. Mahdollisuus tarjota kaikkia palveluitanne suoraan asiakkaalle. Omien palveluidenne hallinnointi ja tulosten seuranta on yksinkertaista.

Luo tili täältä


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "teksti" in /home/koulutus/public_html/synergiaa/ilmoita-yrityksesi.php:41 Stack trace: #0 /home/koulutus/public_html/synergiaa/index.php(736): include() #1 {main} thrown in /home/koulutus/public_html/synergiaa/ilmoita-yrityksesi.php on line 41