Haluatko lisää näkyvyyttä ja asiakkaita

Lisää yrityksesi koulutuksia ja elämyksiä yhdistävään sivustoon.

Näkyyvyyttä ja asiakkaita

Näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

Saatte runsaasti valtakunnallista näkyvyyttä sekä uusia asiakkaita. Pääsette hyötymään kohdennetusta mainonnasta hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa ja tuhansissa mainosvies­teissämme.

Asiakasryhmät

Tavoitat oikeat ja tärkeät asiakasryhmät

Pääkohderyhmäämme ovat yritysasiakkaat, jotka haluavat valmiita kokonaisuuksia virkistyspäiviinsä. Sivusto palvelee loistavasti myös henkilöasiakkaita.

Hyödyt ja palvelut

Mitä hyötyjä ja palveluja asiakas saa?

Asiakas keskustelee aina suoraan palveluntarjoajan kanssa. Kustannukset ilman välikäsiä tai komissioita. Asiakkaan on helppo tehdä tarjouspyyntöjä kiinnostavista kokonaisuuksista ja löytää oikeat yhteystiedot.

Vaivatonta ja helppoa

Vaivatonta ja
helppoa

Liittyminen ja mukana oleminen on helppoa. Selkeä hinnoittelu -ilman komissioita. Mahdollisuus tarjota kaikkia palveluitanne suoraan asiakkaalle. Omien palveluidenne hallinnointi ja tulosten seuranta on yksinkertaista.

Luo tili täältä

Oletteko te jo kartalla? Yhdistetään voimamme!

Mikä on tavoitteemme?

Haluamme tehdä yhteistyötä yrityksenne ja palvelujenne kanssa.

Synergiaa.fi palvelun pääkohderyhmä on yritykset. Sivusto yhdistää koulutukset ja virkistyspalvelut jolloin asiakkaiden on helppo löytää kerralla kaikki mitä he tarvitsevat esimerkiksi kauden startti-, päättäjäis- tai työhyvinvointipäivään. Sivuston kautta saatte tarjota kaikkia palveluitanne suoraan asiakkaalle. Sivusto toimii erinomaisesti myös yksityishenkilöille.

Mikä on meidän liikeidea? Ketä me olemme?

Sivuston koulutusoperaattorina toimii valtakunnallinen koulutuksia järjestävä yritys Sydämen Noste Oy. Meidän liikeidea on tarjota koulutuksia ja saada lisää uusia asiakkaita hyödyntämällä sivuston tuomaa synergiaa.

Olemme kouluttaneet viimeisen 5 vuoden aikana noin 15 000 henkilöä myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin, johtamisen sekä työhyvinvoinnin aloilta. Me todella tiedämme fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin merkityksen ja tärkeyden.

Mitä palvelu maksaa?

Rekisteröitymällä nyt saatte edun olla palvelussa ilmaiseksi vuoden 2023 loppuun asti!

Tämän jälkeen palvelulle tulee valittavaksi vuosimaksu, joka perustuu elämysten määrään tai sopimaamme paketti tarjoukseen. Ei sitoutumispakkoa.

Jos haluat, että laitamme puolestanne tietonne järjestelmään, voimme tehdä sen hintaan 75€+alv % /h (arvio 1-2h/elämys)

Mitä odotamme yhteistyökumppanilta?
"Virallinen yhteistyökumppani” - bannerin asentamista omille sivuille. Sivujen keskinäinen linkitys lisää molempien näkyvyyttä ja lisää synergiaamme.

Miten Synergiaa.fi eroaa muista elämyksiä tarjoavista sivustoista?

  • Ei komissiota: Palveluidenne hinta on teidän ja asiakkaan välinen asia.
  • Mainostamme yritystänne: Pääsette mukaan tuhansiin mainosviesteihimme ja asiakkaanne löytävät yrityksenne yhteystiedot helposti
  • Kaikki yhdestä paikasta: Tarjoa kokonaisuutta kaikista palveluistanne suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä.
  • Hallinta ja tulokset: Rekisteröitymällä käyttäjäksi voit hallinnoida kaikki tarjoamiasi palveluita itsenäisesti ja seuraat tuloksia myös helposti
  • Onko sinulla koulutusyritys?

    Ota yhteyttä