10 syytä ostaa koulutus ja elämys Synergiaa.fi -palvelualustalta


1) Helppous -> säästät aika

Synergiaa.fi on aivan uudenlainen palvelualusta, josta löydät koulutuksen ja elämyksen samasta paikasta. Ei enää tuntikausien nettisurffailua koulutusten ja elämysten viidakossa. Säästät aikaa ja rahaa ja voit luottaa, että asioit suoraa luotettavien palvelujentarjoajien kanssa. Tutustu laajaan koulutusvalikoimaan ja elämyksiin ja lähetä tarjouspyyntö, niin pääset suunnittelemaan jotain aivan uudenlaista päivää porukallesi. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutus- ja elämyspaketin.

2) Vaikuttavuus -> saatte konkreettisia työkaluja työhyvinvoinnin lisäämiseen

Me tarjoamme teille koulutuksia, joilla on todelliset ja mitattavat vaikutukset työhön ja työhyvinvointiin. Sydämen Noste vastaa pääosin Synergiaa-palvelualustan koulutuksista.
Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme kouluttaneet 15 000 työntekijää. Koulutuspalautteet osoittavat että koulutettavat saavat koulutuksista konkreettisia työkaluja työn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen ja itse koulutustilaisuudet ovat hyvin voimauttavia. Sydämen Noste on valtakunnallisesti toimiva koulutusyritys, joka nostaa yritysten tulosta kouluttamalla muun muassa työhyvinvointia, myyntiä ja asiakaspalvelua, johtamista ja esimiestyötä ja LEAN menetelmää.

Sana koulutus voi osalle ihmisistä herättää ennakkoluuloja: täyteenkirjoitettuja dioja, alussa kouluttajan selostusta missä anteeksipyydellään jotain, koulutettavilta ei kysytä mitään, kouluttaja lukee diat sanasta sanaan ääneen tai leikitään kiusaannuttavia tutustumisleikkejä. Kun joku kysyy mikä oli koulutuksen aihe, et saa mitään mieleesi, mutta muistat, että lounaalla oli hyvät ruuat ja kouluttajalla keltaiset sukat. Saamamme koulutuspalaute “Ei yhtään nukuttanut niinkuin yleensä koulutuksissa” sisältää yhtäaikaa koulutuksiin liittyvän ennakkoluulon niiden nukuttavasta vaikutuksesta ja positiivisen yllätyksen siitä, että koulutus olikin aivan jotain muuta, mihin hän oli tottunut.

Sydämen Nosteen koulutukset ovat turvallisesti osallistavia, koulutusmenetelmiltään vaihtelevia, hauskoja ja sisältävät sopivasti asiaa, tunnetta ja kokemusta. Kun ostat koulutuksen saat konkreettisia työkaluja oman työn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Kouluttajat tulevat aina sinne missä koulutettavat ovat ja kaksi kouluttaja mahdollistaa draamallisten case-tapausten esittämisen.

3) Keino palkita → työntekijät näkevät että heitä arvostetaan

Milloin viimeksi palkitsit henkilöstösi? Henkilöstön virkistyspäivät ja koulutukset lisäävät työhyvinvointia ja työtehoa. Jos well done tarkoittaa sinulle lähinnä pihvisi kypsyysastetta, niin sinun on aika miettiä annetaanko teillä tarpeeksi palautetta.

Me osaamme auttaa teitä. Entä jos tänä vuonna yhdistäisit koulutuksen ja virkistyksen? Miettisit työhyvinvointia jo ennen kuin jotkut ovat toistensa kurkuissa. Tai voisiko koulutuksen ja virkistyksen järjestäminen olla palkinto teidän porukalle? Hyvät työntekijät ovat menestyvän yrityksen tärkein voimavara! Osoita teidän työntekijöille, että he ovat kullan arvoisia: sano se heille ja rakennetaan yhdessä koulutus- ja virkistyspäivä, joka palkitsee, virkistää ja motivoi.

Työhyvinvointiin panostaminen näkyy työntekijän työpanoksessa ja tuloksen tekemisessä. Uudesta Sydämen Nosteen ylläpitämästä Koulutus- ja virkistysivustolta löydät koulutuksen ja elämyksen teidän päiväänne yhdestä paikasta.

4) Lisää hyvinvointia → saat isot säästöt

Tarjoamme teille keinoja lisätä henkilöstön hyvinvointia. Työhyvinvointiin käytetystä rahasta noin puolet käytetään työterveyshuoltoon ja toiset puolet koulutukseen ja virkistykseen. Ongelmien ennaltaehkäisy on aina paljon halvempaa kuin niiden korjaaminen. Yhden sairauslomapäivän kokonaiskustannukset yritykselle ovat noin 350 euroa. Panostukset henkilöstön hyvinvointiin maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti. Koulutukseen ja virkistykseen panostaminen on siis kuin laittaisi rahaa pankkiin. Lähetä tarjouspyyntö, niin autamme sinua suunnittelemaan tarpeitasi vastaavan koulutus- ja elämyspaketin.

5) Valitse teille monipuolinen päivä → maksimoi järjestämäsi päivän hyöty

Kun valitset päivääsi sekä elämyksen että koulutuksen, maksimoit päivän hyödyt! “Eikä tässä vielä kaikki” - oli ostostelevision kuolematon slogan - me tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista pakettia. Mieti hetki, mitkä ovat tavoitteesi koulutuksen ja/tai virkistyksen suhteen. Haluatko lisätä yhteishenkeä, haluatko hauskuutta, haluatko oppia ongelmanratkaisutaitoja vai haluatko tehostaa työn tekemistä, nostaa tulosta tiimityöllä tai kokea jotain uutta? Haluatko oppia ratkaisukeskeisiä tiimitaitoja? Kaikkia näitä sinä ja henkilökuntasi voit oppia ja kokea niin koulutuksissa kuin elämyspalveluissakin. Nämä palvelut yhdistämällä teet päivästä kokonaisuuden, joka ruokkii niin psyykkistä, sosiaalista kuin fyysistä hyvinvointia ja jonka vaikutukset näkyvät sekä työmotivaation että työtyytyväisyyden kasvuna.

6) Oppikaa olemaan hetkessä → saatte haltioitumisen hyödyt käyttöön

Täältä palvelualustalta löydät keinot haltioitumiseen. Varsinkin jos jostain syystä olet kaiken kiireen keskellä kadottanut kykysi nähdä ja aistia ympäristön kauneus ja elämyksellisyys. Muistatko tunteen, kun olet kokenut jotain niin huimaa tai koskettavaa, ettet ole hetkeen pystynyt edes puhumaan. Näiden tunteiden kokeminen on mahdollista tämän palvelualustan koulutuksissa ja elämyspalveluissa. Etukäteen emme voi tietää, mistä kukakin haltioituu. Yksi maistaa ensimmäistä kertaa nokipannukahvia, toinen oppii näkemään luontoa muutakin kuin kännykän kameran kautta, kolmas aistii vuosien tauon jälkeen hevosen tuoksun ja turvan pehmeyden ja neljäs istuu ensimmäistä kertaa koulutuksessa, jossa vanhat ahdistavat koulumuistot unohtuvat ja hän kokee olevansa turvallisessa ympäristössä oivaltamassa uutta itsestään ja toisista. Joskus on jopa hyvä valita jotain aivan uudenlaista koulutusta ja elämystä. Kun asenne on avoin ja osaamme olla läsnä tilanteessa niin haltioituminen mahdollistuu.

Itse ihastelin viime viikolla tuulisen järven tuoksua, minkä olin unohtanut. Mitä tuoksua tai tunnetta sinä kaipaat? Tiesitkö että jo 5 minuutin oleskelu metsässä vaikuttaa meidän psyykkeeseen ja fyysiseen olemiseen rauhoittavasti ja eheyttävästi. Kuka kirjoittaisi metsä-reseptejä.

7) Huvittelu tekee hyvää → psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi lisääntyy

Työ sujuu paremmin kun välillä elämässä on huvittelua. Muumimammaa kannattaa uskoa. “Ellemme lähde huviretkelle tässä paikassa, meidän kaikkien käy huonosti” totesi Muumimamma Tove Janssonin kirjassa Muumipappa ja meri. Muumimamman viisaus pätee meidän kaikkien hyvinvointiin.

Me kaikki kaipaamme huvittelua ja tekemistä ilman tulostavoitteita. Muistatko lapsuuden tunteen siitä, kun jotain kivaa oli tulossa ensimmäistä kertaa, jotain mitä et ollut kokenut ennen. Miten jo tuon tapahtuman odottaminen toi onnea ja ihanaa jännitystä. Tämän tunteen voi saavuttaa aikuisenakin, kun hieman höllentää elämänhallintaa, heittäytyy hetkeen, on läsnä. Anna meidän yllättää sinut ja mahdollistaa huvittelu.

8) Lisää iloa elämääsi →

Koulutuksissamme on ilotakuu. Sydämen Nosteen koulutuksista sanotaan, että ne ovat valtakunnan hauskimmat. Tiedät varmaan tyypin, joka on alkanut elämää elämäänsä siten, että mikään ei naurata. Heittäytyä ei voi mihinkään koska se on lapsellista. Mottona hänellä on, että mies tulee räkänokastakin, mutta ei tyhjän naurajasta. Mitä nyt ne muutkin ajattelee, jos minä tässä työporukan edessä alkaisin rentoutua tai jopa hymyilisin. Luulisivat varmaan, että olen hullu tai humalassa.

Koulutukset ja elämykset mahdollistavat, että voimme nähdä itsemme ja toisemme uusissa rooleissa. Asiallisessa tiukkisroolissa oleva henkilö huomaakin hieman höllentäneen otetaan. Tutkimusten mukaan työhyvinvointia lisää se, että tiedämme hieman enemmänkin työkaveristamme. Kun työkaverit oppivat tuntemaan toisiaan paremmin, niin työpäivätkin sujuvat paremmin. Osallistavat koulutukset ja elämyspalvelut, jotka järjestetään turvallisessa ympäristössä, auttavat meitä pääsemään pois työrooleista ja titteleistä. Olemme kaikki samalla viivalla. Ihmisiä, jotka haluavat tulla lempeästi nähdyiksi omana itsenään. Ihmisiä, joilla on omia murheita ja omia iloja. Ihmisiä jotka haluavat, että työpaikalla saa olla myös hauskaa.

9) Yhteishenki paranee → työnteko tehostuu

Autamme teitä löytämään me-henkeä ja tiimiin toimivuutta. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue. Yhdessä tekeminen muulloinkin kun töitä tehden on tärkeää ja se lisää yhteishenkeä. Sydämen Nosteen työhyvinvointikoulutukset antavat konkreettisia keinoja miten saatte tehoa ja hyvinvointia tiimiinne. Samoin erilaiset elämykset lisäävät yhteishenkeä,

Elämykset voivat olla hyvin henkilökohtaisia, mutta myös yhteisöllisiä. Oletko joskus katsonut elokuvaa yksin ja olisit niin halunnut jakaa sen fiilikset jonkun kanssa. Televisioissa on valmiiksinaurettuja ohjelmia, jolloin voit nauraa yhdessä toisten kanssa. Tai kun näet jonkun kauniin maiseman, niin otat siitä kuvan ja jaat sosiaaliseen mediaan, jotta muutkin voisivat nähdä sen kauneuden.

Haluamme jakaa yhdessä kokemuksia ja elämyksiä. Yhteisölliset koulutukset ja elämyspalvelut mahdollistavat tämän hetken jakamisen.

10) Voit tehdä työpaikastasi sellaisen, jossa halutaan pysyä töissä → rekrytointitarve vähenee

Me osaamme auttaa teitä luomaan työpaikkoja, joihin on helppo sitoutua ja missä ongelmat käsitellään tuoreeltaan ratkaisukeskeisesti ja jokaista arvostetaan.

Miss sie tarviit hyvvää miestä, niin täss siull on sellanen, sanoi Rokka Tuntemattomassa sotilaassa ja nykyisinkin halutaan palkata hyviä naisia ja miehiä töihin. Rokan tapaan rekrytoinnissa pitää tuoda esiin omat vahvuudet ja ansiot.

Miten vastaisit kysymykseen “Mikä saa sinut pysymään tässä työpaikassa?” Moni vastaisi, että hyvät työkaverit ja hyvä yhteishenki. Työntekijä voi jo usein itse valita, missä haluaa työskennellä, joten työpaikan houkuttelevuuteen kannattaa satsata.

Nykyisin monella alalla on vaikeuksia saada hyviä ja sitoutuneita työntekijöitä. On paljon helpompaa pitää huolta nykyisistä työntekijöistä kuin rekrytoida uusia. Satsaamalla työntekijöiden rekrytointiin, perehdytykseen, esimiestyöhön, työoloihin, työhyvinvointiin ja yhteishenkeen luot työpaikkoja, joihin halutaan ja joissa pysytään. Hyvä kello kuuluu kauas.


Tiina, Sydämen Noste