Tapahtumahotelli

Esittely

Tapahtumahotelli Tallukka on loistopaikka lomailla ja järjestää kokouksia tai juhlia. Meillä onnistuvat niin iloiset juhlat, isommat tapahtumat kuin innoittavat kokouksetkin. Matkaa tänne on vain puoli tuntia Lahdesta ja puolitoista tuntia Helsingistä, ja auton voit jättää huoletta ilmaiseksi hotellin omalle parkkipaikalle.
Olemme yksityinen, vieraanvarainen ja sydämellinen hotelli ripauksella 70-luvun retrohenkeä. Keskitymme vieraidemme virkistämiseen – hyvää ruokaa ja aurinkoista palvelua unohtamatta. Tule viihtymään kauniille kannakselle, Päijänteen kansallispuiston läheisyyteen!
Tallukan kaikista huoneista on upeat järvimaisemat – olemmehan kahden suuren vesistön, Vesijärven ja Päijänteen välissä. 101 hotellihuonetta ja laadukkaat Suite-huoneistot majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti.
Kokoukset, kongressit, messut, näyttelyt ja asiakastilaisuudet vietät täällä viihtyisästi tyylikkäissä tiloissa. Nykyaikainen tekniikka (100M langaton yhteys) vie viestisi perille, ja ikkunoista aukeava huikea maisema saa ajatukset lentämään. Käytössäsi on useita eri tyyppisiä tiloja 20 m2 kabinetista aina 390 m2 saliin. Tarjoilut saat tilojen yhteyteen.
Tervetuloa Tapahtumahotelli Tallukkaan!

Sijainti

Tallukantie 1 17200 Vääksy

Elämyksen kesto

Henkilömäärä


Hinnoittelu

Aukioloajat


Toteutettavissa ympäri vuoden sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelut

Ruoka ja juoma
Ravintola- tai pitopalvelu
Omat ruoat mahdolliset
A-oikeudet
Omat juomat sallittu
Kokous- / Kahvitarjoilu
Astiasto
Päivän kruunaavat maittavat ateriat, Ala carte -ruoat ja baarimme maittavat coctailit.
Kokoustila ja tekniikka
WiFi
Videotykki tai vastaava
Äänentoistolaitteet
Videokonferenssivälineet
Fläppi-taulu
Meiltä niin pienet kuin suuret tilat erilaisten kokousten, koulutusten ja esimerkiksi etätyöpäivin järjestämiseen. Istuvan ryhmän koko voi olla 8-500 henkeä ja asiakastilaisuudessa jopa 1000 henkeä.
Muut palvelut
Sauna
Palju / poreallas
Uinti mahdollisuus
Kuntosali
Spa
Neurosonic -hoitotuoli
Suolahuone
Jäsenkorjaus
Nauti Tallukan tarjoamista hyvinvointipalveluista, rentoudu spa- ja saunaosaston löylyissä, kuntosalista tai vuokraa meiltä polkupyörä ja lähde ajelulle pitkin upeaa Pulkkilanharjun maisemareittiä! Tallukasta on moneksi ja kaunis Asikkala kehys
Majoitusmahdollisuus
Mökki
Hotelli
Yhteistyökumppanin kautta
102 hotellihuonetta majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen hu
Palaa hakutuloksiin